Phone:

+36-(1)-466-2131

Location:

Budapest 1116 - Sopron út 64.

Tervékenységek

Tevékenységünk és az általunk készített berendezések, vezérlések átfogják a termelést a közvetlen gépi vezérléstől, az anyagmozgatáson át a termelés irányítási rendszerekig.

Vezérlések tervezése gyártása

Anyagmozgató rendszerek, gyártó illetve technológiai berendezések vezérlésének tervezése gyártása.

Termelés támogató rendszerek

Termelés támogató, követő, írányító rendszerek. Pl.: ANDON, ISO adatgyűjtés. Gyártó részlegek összekapcsolása a termelés irányítással (SAP, QAD).

PLC programozás

Vállaljuk új vezérlés felprogramozását, vagy régi berendezés programjának módosítását igény szerint. Jártassággal rendelkezünk SIEMENS, OMRON és Mitsubishi PLC-k, megjelenítők (HMI) és frekvencuiaváltók valamint SCADA rendszerek, Provicon Vision, WinCC programozásában.

Vezérlő szekrény gyártás

Az Ön tervei alapján legyártjuk a vezérlő vagy kapcsoló szekrényét, anyag beszerzéssel.

Felújítás, javítás

Vállaljuk régi berendezések gépek felújítását vagy javítását, ha gyártói támogatása megszűnt.

Rendszeres

Az időszakos rendszeres karbantartással jelentőssen csökkenthető a termelésből nem tervezett javítás miatt kieső idő.

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az anyagmozgató berendezések és technológiai egységek rendszeres karbantartásában. Felmérés alapján elkészítjük a karbantartási tervet. Mely tartalmazza az ellenőrzendő paramétereket, egységeket valamint az üzemóra alapján előírt cserélendő illetve felújítandó alkatrészeket. A szükséges kenéseket és kenőanyag cseréket. A közelező villamos felülvizsgálatokat, hőtechnikai és rezgés méréseket.

Categories

Mechine Services

Távfelügyelet

Cégünk az általunk felügyelt berendezésekhez folyamatos távsegítséget nyűjt, mellyel támogatva a helyi karbantartók munkáját nagyban hozzájárul a temelés folyamatosságához.